Deze leerlingen komen maandelijks samen in ons leerlingenparlement onder de dekundige leiding van juf Maaike en juf Anneleen:

Gloria (6L), Elise (6L), Lars (5L), Milan (5L), Seppe (4L), Juta (4L), Rayan, (3L) en Lies (3L).

 

LLP1 Miniatuur

Ook dit schooljaar werd een leerlingenparlement verkozen. Van het derde tot en met het zesde leerjaar zetelen er per klas twee leerlingen. Zij komen maandelijks samen in het bijzijn van juf Nancy

Voor dit schooljaar werden volgende leerlingen verkozen:Julien Willems, Robby Laseure, Sam Rawoens, Kobe Declerck, Myrthe Van Broeck, Robbe De Vooght, Jolien Van Eeckhout, Manon-Juliette Picron, Jorrit Vandenbrande en Jasper Decocker.

Acht nieuwe leden zetelen dit schooljaar één keer per maand in ons leerlingenparlement. Ze werken onder leiding van juf Nancy o.a. mee aan de afspraken in verband met orde, netheid, beleefdheid en stiptheid op school. Proficiat aan alle verkozenen: Louise Seys (5L), Myrthe Desmedt (4L), Myrthe Van Broeck (3L), Beren Soete (5L), Liese-Lore Verhaeghe (6L), Pepijn Labaere (6L), Aarn Vandenbroucke (3L) en Karsten Depoorter (4L).

 

DSC 0778 Medium

Op het einde van de maand september worden traditioneel de verkiezingen voor het leerlingenparlement gehouden.Na heel wat bedrijvigheid en een stemming werden 8 enthousiaste leerlingen verkozen voor het LLP:

Wiebe Lannoo(3), Morgane Willaert(3), Sterre Soete(4), Silke Vandenbrande(4), Jana Vandaele(5)afwisselend met Lisa Vandendriessche(5), Niels Willaert(5), Loïs Degrande(6) en Emma Sioen(6)

De leerlingen kwamen al een eerste keer samen om afspraken voor een vlot verloop te maken.Kleine en practische problemen werden geschetst en nieuwe voorstellen kwamen al vlot op tafel.Er was ook  een unanieme eensgezindheid om terug muziek te spelen op de speelplaats op vrijdag.

In het verleden pleitten ze reeds voor meer speelmogelijkheden op de speelplaats, duidelijke afspraken omtrent huiswerk en eten op school, meer netheid in de toiletten.Er werd ook een pestactieplan uitgewerkt, die nog steeds maandelijks doorgaat.

De maandelijkse bijeenkomst onder leiding van juf Ann Cordy en juf An Ameloot geven de kinderen een duidelijke stem op school.

Wat het verder allemaal zal worden dit schooljaar blijft nog een verrassing...We zijn benieuwd naar het verdere verloop.

 

LLP groot 1 MediumLLP groot Medium