Oriënteren

In de les wereldoriëntatie leerden we ons oriënteren met de zon en met het kompas.

We tekenden een windroos met windstreken en tussenwindstreken.

Juf Winnie fietst naar huis in zuidoostelijke richting, de school ligt in het westen van het basketveld, wie kan in de boom klimmen die in het zuidwesten staat?

De scarabeetjes raken het noorden niet meer kwijt!

Lees Meer
3 Hits

Sportdag: Op ontdekkingsreis!

Op maandag 17 september gingen we op ontdekkingsreis tijdens de sportdag.  Samen met nog andere klassen uit andere scholen beleefden we onder een stralende zon een fantastisch mooie dag.  In de fotogalerij van de schoolwebsite kunt u alle foto's bekijken. 

Lees Meer
3 Hits

Mummies in actie!!!

In het verhaal van Dummie de mummie dat juf voor ons voorleest is een vrachtwagen geladen met drie sarcofagen en evenveel mummies onderweg naar een museum wanneer de bliksem inslaat.  Hoe gaat het verhaal verder?

We lieten onze fantasie werken en speelden in groepjes wat er volgens ons verder gebeurde. Het werden verrassende, originele toneeltjes!

Lees Meer
3 Hits

Happy birthday Arthur!

Op vrijdag 7 september was onze nieuwe, vrolijke klasgenoot Arthur jarig. We smulden van een lekkere cake die hij samen met zijn mama had gemaakt. (Dankjewel!)

 

Lees Meer
4 Hits

Welkom scarabeetjes!

Op maandag 3 september mocht ik 19 nieuwe scarabeetjes verwelkomen in het vierde leerjaar.  Met hun fantastisch mooie en originele brillen stapten ze vrolijk de klas binnen.  Het belooft een boeiend, leerrijk en plezant schooljaar te worden met ...

Jarne, Tibe, Arthur, Cayden, Matteo, Flo, Henri, Mathis, Hanne, Lennart, Thyben, Kyandro, Vince, Inez, Arne, Ferre, Jade, Bastien en Sam.

Lees Meer
17 Hits