Vrijdag 1 december 2017 was terug een hoogdag in "De Horizon".

Dit jaar kwam de Sint met zijn 3 Pieten aangevlogen met de helikopter.

Groene Pilootpiet bracht de Sint en zijn 2 andere kameraden veilig en wel naar Snaaskerke.

Na dit spektakel werden ze getrakteerd op een mooie show.

Dank je wel Sint en Pieten om er terug bij te zijn.

Dank je wel mama's, papa's, oma's en opa's om het feest bij te wonen.

Dank je wel team om dit weer piekfijn te organiseren!

Alle foto's staan terug in de fotogalerij.

17Sintfeest 18 17Sintfeest 42

17Sintfeest 114 17Sintfeest 207

Naar jaarlijkse tradtitie kwam de sint langs voor een klasbezoek in elke klas. Mooie, unieke momenten vereeuwigd in mooie foto's te vinden in de fotogalerij. Morgen bedanken we de Sint voor zoveel toffe en originele geschenken. De Sint en zijn Pieten worden STIPT om 13u.15 verwacht met hun verrassingsvoertuig.....Benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen!

2017klasbezoeksint 1042017klasbezoeksint 155

We verwachten de SInt en zijn pieten terug op onze school. Donderdag 30 november 2017 brengt hij een bezoekje aan alle klassen en op vrijdag 1 deember 2017 vieren wij samen met hen ons jaarlijks Sintfeest. Dit jaar luidt het thema....hoe kan het ook anders....."Air Horizon". 

De Sint verwelkomt graag alle ouders en grootouders van onze kleuters en van de leerlingen van 1L en 2L. Ook de jongste baby's en peuters worden na het optreden bij de Sint verwacht. Ze krijgen een kleine attentie..... Inschrijven vooraf is wel noodzakelijk. Tot dan!

Voor de start van het Sintfeest verwachten we de Sint en zijn pieten met hun groot verrassingsvoertuig om 13u.15 STIPT voor de schoolpoort......

Sint klas STAF

Bedankt aan de vele ouders en grootouders die terug een bezoekje brachten aan de klas van (klein)zoon en/of (klein)dochter. Een fijn moment om mee te maken. Bedankt aan het team kleuter en het team lager voor het warm onthaal van onze gasten. 

Tijdens de pauze kon (bijna!) iedereen genieten van een heerlijke beker zelfgemaakte pompoensoep. Met dank aan de leerlingen van 5L. Het werd gesmaakt en.... het bracht €265 op voor Music For Life! De foto's vind je in de fotogalerij.

17OKD 3017OKD 39

17OKD 6517OKD 67

Vandaag werden we allemaal verwend door onze fantastische Ouderraad met een heerlijk GEZOND ontbijt. Naar aanleiding van een project rond duurzame, gezonde voeding was dit een aansluitende activiteit. Heel wat (groot)ouders zorgden voor al het lekkers. Ze waren er ook om alles klaar te zetten en om nadien alles netjes terug op te ruimen. Een oprechte dank-je-wel! Alle foto's in onze fotogalerij.

17ORGezond ontbijt 217ORGezond ontbijt 13

17ORGezond ontbijt 717ORGezond ontbijt 36