We nodigen met heel veel plezier alle (groot)ouders uit naar onze jaarlijkse open-klas-dag.

We zetten onze deuren open op woensdag 25 oktober 2017 van 8u.40 tot 11u.25. 

 

Tijdens de pauze bieden we een beker zelfgemaakte pompoensoep aan voor €2.

De soep wordt gemaakt met de grote pompoen uit de moestuin, door de leerlingen van 5L.

De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar Music For Life.

We steunen hier meer specifiek ‘het kinderkankerfonds”. Kom je er mee van genieten?

soep1

 

Een delegatie van het schoolbestuur en van de Ouderraad kwam de gloednieuwe touchscreenborden in de vier kleuterklassen bewonderen. Samen met de kleuters ontdekten we de weg van de digitale wereld die kleuters nu ook voortaan in hun klas inslaan. Bedankt aan iedereen voor het financiële steuntje in de rug.Tijdens de open-klas-dag van woensdag 25 oktober 2017 kunnen ook alle (groot)ouders de kleuters aan het werk zien met hun nieuwste aanwinst...

17touchscreen

De 10de editie van "De Nacht" was andermaal een GROOT succes. Met z'n allen liepen we gedurende anderhalf uur 7106 ronden. De weergoden waren ons gunstig gezind. Het gezellig dorpsgevoel was er voor de 10de keer opnieuw. Hardloopster Veerle Dejaegere liep als een haas mee. Mensen genoten. Kinderen glunderden. Allemaal samen voor hetzelfde doel: de maximumfactuur zo laag mogelijk houden voor alle leerlingen.....

Bedankt aan iedereen! Of je nu kaarten kocht, kwam lopen, toeschouwer was of een handje toestak. We waarderen dat enorm!

Alle foto's van "De Nacht" vind je in de fotogalerij.

17DeNacht 7 Custom17DeNacht 44 Custom

Naar aanleiding van "de dag van de leerkracht" kwam Schepen Michel Vincke langs bij het team in onze leraarskamer. Lovende woorden werden gekoppeld aan een kleine, praktische attentie....: een gepersonaliseerde lineyard met een fluitje. Ook de Ouderraad verwende ons met een mand vol lekkers.....Bedankt! 

17daglkr17dvl Custom

Voor het 10de jaar op rij organiseren we onze benefietloop "De Nacht". Er schreven weer massaal veel lopers in en er werden terug heel wat kaarten verkocht. Nu nog sfeer en gezelligheid vrijdag a.s. tijdens de loopwedstrijd zelf! Ook de bar en de barbeque zullen terug op volle toeren draaien. Dit jaar mogen we zelfs hardloopster Veerle Dejaeghere verwelkomen. Een niet te missen manifastatie dus! Tot vrijdag, vanaf 17u.

maan

Woensdag 27 september trokken we terug met de lagere school nar Eernegem voor de veldloopwedstrijd. Onder een stralende zon kon er per groep flink war afgelopen worden. Hier en daar een medaille meepikken is altijd fijn. Maar vooral aan al onze sportieve leerlingen een dikke pluim. Het kon niet op want ook in de namiddag werd er gelopen. Dan wel in Gistel. Bedankt aan alle supporterende ouders en grootouders ook. Alle foto's in de fotogalerij!

17veldloop1 1117veldloop1 81