We sluiten dit 'briljant' schooljaar af met de foto's van de kleuterafzwaai en de proclamatie van 6L. 

Je vindt alle foto's in de fotogalerij.

We wensen hiermee iedereen ook een heel fijne en deugddoende vakantie toe!

19proclamatie 16

19proclamatie 114

Een hele dag met de hele school van klein tot groot samen sporten. De kleinsten beleefden een zoektocht naar de beste clowns op school. Met heel wat sport-en speelmateriaal konden ze naar hartelust klimmen en klauteren. De lagere school volgde de verschillende programmavoorstellen van de betrokken ministers. Die hoopten op het einde van de dag hun verkiezingen te winnen. Zij trokken doorheen het dorp en beleefden ook heel wat sportieve activiteiten. Een heuse wandeltocht en voor de grootsten een flinke fietszoektocht met wind mee, maar ook met ferme win tegen. Het deerde ons niet. We genoten allemaal van een BRILJANTE, SPORTIEVE dag! Alle foto's vind je in de fotogalerij.

19sportdag 22 19sportdag 49

Met z'n allen hebben we zondag genoten van een fijn en briljant schoolfeest. Glunderende kinderoogjes en stralende grote mensen.

Bedankt om er bij te zijn. Bedankt aan iedereen die een handje hulp bood! Foto's vind je in de fotogalerij.

best off schoolfeest19 3 best off schoolfeest19 17

best off schoolfeest19 6

Op 5 mei 2019 houden wij ons tweejaarlijks SCHOOLFEEST.

We kiezen er voor om "ONZE  BRILJANTE  KANT" te tonen.

Dit jaar niet in onze vertrouwde schoolomgeving. We kiezen er voor om samen feest te vieren in Zaal Zomerloos in Gistel.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Op zaterdag 16 maart 2019 vierden we op school het Lentefeest en het Feest Vrijzinnige Jeugd voor een aantal leerlingen van het eerste en zesde leerjaar.

Dit jaar gingen de leerlingen vooral op zoek naar tools en handvaten om te leren zichzelf te blijven ondanks heel wat invloeden van buitenaf.

Een dikke proficiat aan alle feestelingen en een dankbare knipoog naar juf Joy. De foto's van het feest op school vind je in de fotogalerij.

19Lentefeest 18 Custom

De speelweide in de Dorpsstraat werd het voorbije weekend omheind en speelklaar gemaakt. Met een klein groepje trouwe Horizonfans werd keihard gewerkt om dit klaar te krijgen. Vanaf vandaag kan bij mooi weer volop gespeeld en geravot worden. De natte voetjes en de groene broek nemen we er graag bij.....Desnoods voortaan 'speelkledij' aan om naar school te komen. Wij hopen alvast dat iedereen er volop kan van genieten! Een warme knipoog naar de mensen die onder een stralende zon een hele dag keihard hebben gewerkt. We waarderen dit!

19speelweide 1 19speelweide 22