Op 5 mei 2019 houden wij ons tweejaarlijks SCHOOLFEEST.

We kiezen er voor om "ONZE  BRILJANTE  KANT" te tonen.

Dit jaar niet in onze vertrouwde schoolomgeving. We kiezen er voor om samen feest te vieren in Zaal Zomerloos in Gistel.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Op zaterdag 16 maart 2019 vierden we op school het Lentefeest en het Feest Vrijzinnige Jeugd voor een aantal leerlingen van het eerste en zesde leerjaar.

Dit jaar gingen de leerlingen vooral op zoek naar tools en handvaten om te leren zichzelf te blijven ondanks heel wat invloeden van buitenaf.

Een dikke proficiat aan alle feestelingen en een dankbare knipoog naar juf Joy. De foto's van het feest op school vind je in de fotogalerij.

19Lentefeest 18 Custom

De speelweide in de Dorpsstraat werd het voorbije weekend omheind en speelklaar gemaakt. Met een klein groepje trouwe Horizonfans werd keihard gewerkt om dit klaar te krijgen. Vanaf vandaag kan bij mooi weer volop gespeeld en geravot worden. De natte voetjes en de groene broek nemen we er graag bij.....Desnoods voortaan 'speelkledij' aan om naar school te komen. Wij hopen alvast dat iedereen er volop kan van genieten! Een warme knipoog naar de mensen die onder een stralende zon een hele dag keihard hebben gewerkt. We waarderen dit!

19speelweide 1 19speelweide 22

Op zaterdag 16 februari 2019 gaat vanaf 18u.30 de tweede bingoavond door georganiseerd door onze Ouderraad.

Het wordt vast opnieuw een gezellige avond. Er staan alvast heel wat mooie prijzen klaar.

Met oprechte dank aan alle sponsors alsook aan onze ijverige Ouderraad!

bingo

Wil je ook onze ruimteklassen steunen? Koop dan bij een leerling van het vijfde of zesde leerjaar een pakje pannenkoeken voor de prijs van €3/500g.

Ze worden geleverd op vrijdag 22 februari 2019. Bestellen kan tot 15 februari 2019.

Alvast heel erg bedankt van al onze ruimtevaarders!

pannenkoeken